Parque da Floresta

Golf & Leisure Resort Parque da Floresta ligt in de heuvels van de westelijke Algarve, grenzend aan het Costa Vicentina natuurreservaat. Het ligt halverwege tussen het historische stadje Lagos en Sagres, de meest zuidwestelijke punt van Europa. Het wordt omgeven door schilderachtige vissersdorpjes, prachtige zandstranden, bekoorlijke baaien en indrukwekkende kliffen.

GOLF

Parque da Floresta is een waar Mekka voor golfers en een van de meest spectaculaire golfbanen in Europa. Deze baan (par-72, 5.670 m), behorend bij het gelijknamige resort, is mede door de geboden diversiteit zeer uitdagend. Geen 2 holes zijn gelijk, er zijn schuinaflopende fairways en snelle greens met hoogte verschillen De baan leidt u van een kleine green, langs een ravijn, over glooiend landschap geflankeerd door eucalyptus-, olijf- en palmbomen, tot greens omringd door waterpartijen. Onderweg treft u prachtige uitzichten over het dorpje Figueira, de zee en een schilderachtig meer. Met haar eigen golf academy, spa, gym, en een ongeƫvenaard aanbod van sport- en recreatie activiteiten, bars, restaurants en de vriendelijke sfeer, biedt Parque da Floresta het beste in een golfresort. Het maakt het tot een uitstekende 'all round' golf vakantiebestemming met sport en ontspanning voor gasten van alle leeftijden. Gasten ontvangen 30% korting op de green fees in het Parque da Floresta. Op korte afstand zijn er diverse andere golfbanen, zoals Boa Vista, Penina en Palmeiras.

HET RESORT

Naast golfen zijn er veel andere faciliteiten in het centrum van het resort, zoals een health & beauty spa, gym, overdekt zwembad, sauna, jacuzzi en stoombad, tennisbanen, bowling green, kinderclub (Kids Fun Club tijdens Pasen en hoogseizoen), Parque Football Academy, zes bars en restaurants, Castaways Fun & Games Bar. Er zijn prachtige routes vanaf het Parque voor paardrijden, wandelen en mountainbiken.